fredag, augusti 03, 2007

En gång ingen gång, två gånger...

Ja nu är jag nog tillbaka rejält i motionsspåret. Första gången räknas ju inte för det kan ju vara en engångs företelse, men nu när den andra gången är avklarad så känns det mycket bra. Ska springa var tredje dag nu, det känns bra och lagom.
Imorgon är det dags för VV... Redan klockan 9.00, så jag får hoppas jag inte försover mig. Nu är det bara att se hur många kilo jag har gått upp under sommaren, hoppas inte mer än tre...

7 kommentarer:

yllet sa...

Visst var de ok skorna!? Jag är jättenöjd! :)
Ser här att du minns VV imorgon så min påminnelse behövs inte, men jag lovade ju så:
Glöm inte VV imorgon! :)
Det kommer säkert gå bra. Och har du gått upp så vet du ju att du kan gå ner! Detta fixar du! Hejja dej! Och bra tanke att springa var tredej dag tror jag!
Kram!

Cecilia sa...

Yllet: Skorna var mycket fina! Tack för påminelsen, jag försöker ställa in mig så jag inte blir för besviken imorgon. Som du säger vet jag ju att jag kan gå ner det igen!
Kram på dig!

Malin sa...

Snart dags för VV då - håller en tumme. Är det plus i nån storlek så tar du igen det. Allra helst nu när du kommit igång i motionsspåret.
Fiiiiina skor :)
Kikar in lite senare. Själv bakar jag butterkaka just nu och har en liten son som röjer i köket så det är dag att kila dit...
Kram o lycka till!

Frida sa...

Visst är det härligt att komma igång med motionen! Jag har fått helt grönt från läkaren efter kejsarsnittet nu, så nu är det bara att köra hårt!

Cecilia sa...

Malin: Jo det blev plus på VV, se nästa inlägg, men som tur var inte plus i någon storlek. Butterkaka låter gott, nej Cecilia nej... Kram!

Frida: Jag skulle säga att det är skönt när man har kommit i gång med motionen. Att komma igång tycker jag är pest, jag hittar på en miljon ursäkter... Men nu är jag igång! Kul att allt är bra och att du kan köra på. Hinner du det förresten?... Om jag varit kavr i Uppsala hade jag kunnat passa flickorna medan du motionerade, men tyvärr inte.

Anonym sa...

var tredja dag låter smart! tillräckligt nära för att få upp kondisen men inte för nära, så du hinner ta igen dig därimellan! kanon!

Cecilia sa...

Emelie: Ja jag vill verkligen ta det försiktigt nu i början så jag inte sliter ut mig eller blir uttråkad. Såklart så varavas detta med powerwalks!