onsdag, augusti 19, 2009

Tröstshopping!

Istället för att tröstäta bestämmde jag mig, tack Frida, för att trötsshoppa. Det blev denna klänning från HM, jag gillar starkt strikta och enfärgade klänningar. Jag köpte den också i en mindre storlek än jag egentligen kommer i. Eller rättar sagt en storlek som jag bara nästan kommer i, storleken större börjar bli lite för stor. Men jag är ju på väg nedåt i illfart!

6 kommentarer:

Frida sa...

Härligt! Jag försöket shoppa lite på stan, men hittade inte nåt fint. Tyvärr blev det lite godis i stället. Men bara liiiite, och nu ska jag vara duktig igen!

Cecilia sa...

Frida: Ajajaj, hade du inte en pakt med en på jobbet om inget godis i veckorna? Men å andra sidan så tränar du ju så mycket :)

Frida sa...

Jo, fast hon har också precis varit sjuk och det var hon som sa att det var ok med lite godis om man är sjuk. Farligt farligt. Men jag åt i alla fall ingen bulle som bjöds till fikat i går. Alltid nåt. Får helt enkelt inte äta nåt onyttigt i helgen så blir det ändå bra.

Cecilia sa...

Frida: Jamen då är det ju helt ok, bara du inte bröt pakten :)

Prralin sa...

Bra gjort att tröstshoppa istället för att tröstäta, då varar ju trösten så mycket längre också. :) Och den här trösten ser riktigt snygg ut! Jag vill också ha nya kläder!

Cecilia sa...

Prralin: Ja, jag hade nog blivit ledsen efter om jag hade tröstätit.