onsdag, augusti 19, 2009

HATAR!!!!!!!

Jag har sedan i mars gjort typ jobb för en och en halv person, vilket har varit mycket jobbigt. Nu har det kommit ännu mer jobb, för typ två personer, och jag behöver verkligen hjälp. Så vi hade ett möte där bemaningsfrågan togs upp. Det fanns extra folk tilll andra, men jag fick ingen som kunde hjälpa till. Detta med förklaringen att ingen kan/är insatt i det jag gör. Istället föreslog de att jag, istället för att göra mindre, ska göra det slarvigare så jag skulle hinna med allt. Jag HATAR att göra saker slarvigt. Varför ska mina saker vara de som blir slarvigt gjorda?!!:..

Missförstå mig inte, jag gillar mitt jobb; bara inte alltid :(

Får sådan lust att bara tröstäta nu...

4 kommentarer:

Frida sa...

Huvvaligen, inte kul! Jag förstår dig precis. Själv sitter jag här med ont i halsen och har också lust att tröstäta. Kanske ska jag tröstshoppa lite istället...

Cecilia sa...

Frida: Aj ont i halsen är inte kul. Vi får tröstshoppa, så mår vi nog bättre.

Prralin sa...

Nej, usch vad jobbigt. Att göra saker slarvigt (på order dessutom) är ju verkligen inte kul. "Ska det bli gjort ska det göras ordentligt." Men jag vet en klipsk och snabblärd tjej som finns tillgänglig som arbetskraft om det skulle behövas. Hon kan börja imorgon om du vill. ;)

Cecilia sa...

Prralin: Ja om vi bara inte hade haft anställningsstopp, så hade jag anställt dig direkt ;)