Hedgehog-sara: Nä tänk att bli påkommen av grannarna, usch sicken hemsk tanke. Det var ju lite annolunda när man var 10... Ja jag var så pass kriminell då att jag pallade äpple :)
Anonym: Jag har testat med mindre socker och sockrat rabarberna, det var helt ok men jag måste nog säga att jag föredrog med mer socker. Inte alls nyttigt jag vet, så därför äter jag det väldigt sällan. Men när jag väl äter det så vill jag ha mycket socker! Men tack för tipset! :)
8 kommentarer:
rabarber - åh, det är ju så gott! undras om det finns någon granne jag kan få av...
Hedgehog-sara: Att palla rabarber är ju ungdomspoäng... :)
palla? oh my, du känner inte mina grannar... de har övervakningskameror och arga hundar typ ;)
Hedgehog-sara: Nä tänk att bli påkommen av grannarna, usch sicken hemsk tanke. Det var ju lite annolunda när man var 10... Ja jag var så pass kriminell då att jag pallade äpple :)
Minska på sockret till 2-3 msk i degen så kommer pajen vara ännu godare. Ev strör du lite på rabarberna istället, men inte så mycket.....
Anonym: Jag har testat med mindre socker och sockrat rabarberna, det var helt ok men jag måste nog säga att jag föredrog med mer socker. Inte alls nyttigt jag vet, så därför äter jag det väldigt sällan. Men när jag väl äter det så vill jag ha mycket socker! Men tack för tipset! :)
Men med 2 dl socker blir det knaster i tänderna när man äter den där pajen och det gillar jag inte ;). Skall bjuda dig på min version någon gång....
Anonym: Nej nej, sockret smälter ju. Ser framemot att bli bjuden på lite rabarberpaj :)
Skicka en kommentar