torsdag, maj 03, 2007

Inte riktigt ännu

Det är den 3 maj, dagen innan klännings-delmålet skulle vara avklarat... Som ni ser på bilden så sitter den fortfarande lite för tajt om bysten. Annars så sitter den bra, jag kan gå och sitta i den utan hinder vilket inte var fallet vid förra provningen. Som tur var så har jag ju bestämt att jag ska ha den röda klänningen imorgon istället, så det är ju ingen katastrof. Känner på mig att snart snart ska även denna klänning sitta galant på mig!

6 kommentarer:

Jessica sa...

Åh så duktig du är! Vårruset! Gått ner massa i vikt igen!! Och klänningensmålet är ju inte långt borta!
Underbart!!
Impad som få!!
Stor kram!!!

Cecilia sa...

Jessica: Tack tack! Är inne i en bra period när det inte känns svårt. Ska komma ihåg denna känslan till när det blir lite tuffare.

Hanna sa...

Hej du!

Men va snygg du är och GRATTIS till din stora viktminskning! Själv är jag nervös inför morgondagens vägning, har varit lite olydig under helgen denna veckan (skyller på mensen) och det brukar ju straffa sig...

Tycker definitivt att du ska uppsöka en dietist om du känner att du har behov av det, men som det går för dig nu så verkar det ju inte så =)

Kram Hanna

Cecilia sa...

Hanna: Tack tack! Visst det går bra nu, men det jag är så rädd för är att jag ska falla tillbaka till min gamla livstil, som verkligen inte var sund. Men jag ska avvakta lite med att kontakta en dietist.

Anonym sa...

Underbart, nu är det ju inte långt kvar! Cch med tanke på ditt tidigare inlägg om återbesöket, så verkar det ju gå i rasande fart!
Hurra hurra för dig!

*kram*

Cecilia sa...

Mocca: Ja nu måste jag hitta ett tillfälle att använda klänningen på också. Kram på dig också!