tisdag, mars 06, 2007

Nästa vecka gäller det!!

Ja nu är det verkligen snart dags att flytta till min nya lägenhet! Jag har lovat mig själv att inte köpa för mycket inredningsprylar förrän jag verkligen har flyttat in. Men det finns en mycket fin lampa på Åhlens, som skulle passa perfekt som kökslampa... Kanske ska jag ta en tripp förbi imorgon, jag måste ju ändå köpa en ram till mitt Marimekko tyg. Det är ju på tiden att det kommer upp på väggen, det är ju mycket snyggt!

3 kommentarer:

Jessica sa...

Gud så kul! Jag vill också flytta!!
Verkligen superfint marimekkotyg!
Jag har också köpt ett tyg jag ska göra en tavla av (vit bakgrund med beiga, bruna och svarta medaljoner). Har fixat en stor skiva i cellplast som jag tänkte limma fast den på.

Underligt att det inte går att kommentera i min blogg... hmm.. Har jag ens någon såndär som man skriver in bokstäver i? Minns inte *ler*

Såg att jag är utmanad här nedan. Antar utmaningen men måste nog fundera lite innan jag skriver. Men det kommer under kvällen.

Kram på dig!

Cecilia sa...

Jo du har i alla fall haft sådana bokstäver allid innan. Nu finns inte bokstäverna men bloggen ber om dem. Det kan ju vara så att felet är från min sida.
Ta så mycket tid du vill med utmaningen, det är inget måste bara på skoj.

Jessica sa...

Är klar nu. Ska kolla upp det där med bokstäverna :-)