måndag, augusti 11, 2008

GI vecka 1!

Ja då har första vecka passerat och det var bara att kliva upp på vågen. Jag var lite nervös för det känns ju inte som jag bantat, jag har ju ätit mycket gott. Men det har gått väldigt bra, jag hade gått ner 2,3 kg och det är ju super! Det blev även minus en centimeter i midjan!

Så hur har då veckan varit? Jo det var mycket jobbigt de två tre första dagarna, jag hade mycket huvudvärk och verkligen ingen lust att hitta på nya intressanta maträtter att tillaga. Jag har varit mycket tröttare än vanligt, så jag har sovit mycket. Har efter de första tre dagarna endast haft lite huvudvärk när jag har varit hungrig. Annars var väl den stora utmaningen Vasastafettresan, men den gick faktiskt mycket bra. Det vissade sig att det inte är så svårt att äta ute, man behöver endast be om mer sallad istället för potatisen. Det var dock lite jobbigt efter att jag hade sprungit min sträcka eftersom jag blev lite yr i huvudet. Men det fixade jag med att äta en banan som man egentligen inte ska, men jag behövde den.
Så nu har jag bestämt mig att det blir tre veckor i princip utan kolhydrater och sedan ska jag införa lite eftersom det är tjejmilveckan då. Får se sedan om jag kanske kör några kolhydratsfria veckor sedan igen.

8 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

hurra för dig, det var verkligen en bra start :)

Frida sa...

Härligt, vilken rivstart! Jag kör på med min minimering av socker och hoppas det funkar. Dock äger jag varken våg eller måttband, så det är lite i blindo. Fast nästa vecka ska jag ta mig till gymmet, och där finns det våg.

Cornelia sa...

Shit så härligt. Du beskriver verkligen din vecka precis som jag minns att min första var. Man var helt chockad över resultatet när man ätit så mycket gott och det det där med att äta ute är hur lätt som helst. Tycker du varit superduktig i helgen. Jag är grymt impad. Du var verkligen värd bananen :-)
Kram och pepp
Cornelia

Katharina sa...

Vad duktig du är! Jag tycker att det låter tufft....

yllet sa...

Oh vad bra!! Vad duktig du varit! Och skönt att huvudvärken lagt sig!
Nu fortsätter vi!!
Kram!

Cecilia sa...

Hedgehog-Sara:Tackar tackar!

Frida: Huvudsaken är ju egentligen att man känner att man mår bättre.

Cornelia: Jo jag var verkligen chockad.

Katharina: Tack, jobbigaste är att laga mat som jag inte gillar så mycket...

Yllet: Ja huvudvärken är skön att slippa! Nu fortsätter vi verkligen! Jag har också lite problem att hitta variation i kosten...

Kram och pep!

Johanna sa...

Gud vilket bra resultat du fått. bra kämpat! =)

Nenny sa...

Oj vad kul!! Härligt att du fick en sån toppenstart!
Fortsätt nu i samma takt... =)
Kram