tisdag, augusti 05, 2008

Att vakna dag 2...

Stupade i säng tidigt igår kväll. Var helt slut och hade ju som sagt världens huvudvärk. Jag sov i över 12 timmar, men vaknade ändå med en dånande huvudvärk... Har nu svalt två panodil och huvudvärken börjar så smått släppa plus att det känns som jag har fått tillbaka lite ork i alla fall.
Men tro inte att jag ger upp, detta har nästa den motsatta effekten på mig; jag ska ta mig igenom detta (låter som jag kämpar för mitt liv ;)). Jag antar att detta endast är ett tecken på att jag är en socker/kolhydrat junkie, och det kan jag väl inte förneka. Säger dock att det är tur att jag har semester, för det blir inte mycket gjort här inte. Jag ska dock försöka ge mig ut på en längre promenad idag, att jogga är ju helt uteslutit för tillfället. Behöver även handla! Efter att ha tömt kylskåpet på alla kolhydrater såg det ut som på bilden, hmmm inte konstigt jag lider av abstinensbesvär jag åt ju antagligen endast kolhydrater.

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Ja det är galet vad mycket saker det är socker i egentligen.
Men nu jäklar. Jag håller också på att vänja mig av med sockret som jag har ätit i mängder under semestern.
Det är bra att börja typ veckan innan man börjar jobba för som du säger så är man inte så pigg när man kör igång, och inte heller så trevlig alla gånger :-)
Kram och pepp på dig
Cornelia

Cecilia sa...

Cornelia: Nej jag tror inte jag är så super trevlig just nu... Planerade en tripp till mina föräldrar imorgon, men den blir nog lite förskjuten...
Råknar ju med att jag snart ska bli pigg igen.
Kram!