måndag, december 31, 2007

Det lutar åt en...

...Toyota Aygo! Antagligen en blå (eller kanske en röd). Blev kär i den direkt, kände hur den skulle passa mig perfekt. Men vi snackar om en bil över 100000 kr, så det blir inget spontanköp. Jag har bestämt mig att vänta till slutet av januari. Vill jag då fortfarande ha den och inte hittat något dåligt om den, eller hittat en annan bil jag hellre vill ha, så slår jag till!

Update: Såklart så har jag inte bara tittat på utseendet. Jag har kollat upp säkerheten, provkört den. Jag gillar även starkt att den är en miljöbil och massa andra saker.

5 kommentarer:

Mocca sa...

Läcker :)et klart du ska slå till ;)
Om inte annat för att belöna dig för att du har varit så otroligt duktig och kämpat på med viktminskningen hela det här året!

Gott nytt!!
Kram

Cecilia sa...

Mocca: Ja jag ska verkligen skaffa mig en bil, det är jag värd (känns lite konstigt att säga så...). Vill bara vara säker på att detta är den jag verkligen vill ha!

Gott nytt år!
Kram kram!

Theresia sa...

Första gången jag besöker din blogg och ser att du funderar på Aygo. Denna bilen har vi, och jag älskar den! Toyota gör bra bilar. Jag har inte hittat något negativt med den och jag har kört den i snart ett år. Säkerhet, miljömedveten och najs o köra, kan inte bli bättre!

Cecilia sa...

Theresia: Välkommen! Jättebra att höra från någon som har bilen jag med stor sannolikhet ska köpa, tack.

Ninni sa...

Gott Nytt! Vad häftigt, köpa EGEN bil, mmm.