lördag, augusti 11, 2007

Insikt!

Frida skrev i en kommentar att hon insett igår när hon åt godis att det inte var så gott som hon förväntade sig. Och detta har hon ju helt rätt i! Härom veckan köpte jag en påse lösgodis, för jag var sååååååå sugen. Men när jag väl började äta så var det ju inte alls så gott... Detta måste jag komma ihåg till nästa gång jag blir sugen!!!!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

känner igen det där! tyvärr fortsätter man trots dte äta ändå istället för att ställa bort skålen. Men jag har insett att det oftast är de första 5 bitarna som är riktigt riktigt goda! sen är det inte alls lika gott.. så man kanske ska lära sig att handla bara lite lite typ 1/2 hg!och verkligen njuta av det istället för tt trycka i sig fast man inte njuter!

Cecilia sa...

Emelie: Ja man borde verkligen bara handla ett 1/2 hg, det är ju som du säger de första bitarna som är goda. Men jag lyckas ändå alltid handla 2-3 hg... Något nytt att öva på!

Anonym sa...

Ja men precis så är det! Allt det där man tyckte var godast i världen är liksom bara besvikelser. Att man inte minns det mellan gångerna *suck*

Cecilia sa...

Angel: Jag kan inte heller förstå att man inte minns det. Det är ju inget komplicerat...