tisdag, maj 29, 2007

Äntligen!

Nu har även jag fått Stieg Larssons nya bok! Så det är bara att krypa ner i sängen och börja läsa, dock inte för länge jag måste vara utvilad imorgon!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vad spännande! Jag har inte läst de två första ännu men de ligger i min "ska läsas snart" hög!
Vad spännande, vad ska du göra imorgon?

Bli inte mörkrädd!
Kram!/Yllet

Cecilia sa...

Yllet: Blir nästan avundsjuk på dig att du fortfarande inte har läst de två första böckerna, jag myser så med den tredje. Imorgon, ja idag alltså har jag varit på en jobbintervju.
Kram på dig också!

Jessica sa...

:-) att lägga till tid är ju toppen! Själv kan jag verkligen inte springa, och vill verkligen inte springa (eller jo, vill men som sagt kan inte). Så att ha det som "straff" så ska jag minsann försöka hålla mig borta från kakorna.

Ja mina föräldrar är precis som dina! Köper en extra kaka ifall att... Och vad händer? Jo, jag käkar både en och två kakor istället. Usch! Men min pappa följer min blogg i allafall så han kan nog försöka hjälpa mig under sommaren. Dessutom har både han och mamma sagt att de "nog" borde börja tänka mer på vad de stoppar i sig. Så; mitt mål i sommar är att göra mina föräldrar kostmedvetna och få mamma att gå ner 5kg i vikt *ler*
Men det vågar jag inte säga högt ;-)

ha en fin dag!
Kram!

Cecilia sa...

Jessica: Det intressanta med mina föräldrar är att min mamma är också med i VV och har gått ner över 10 kg. Men hon vill gå ner sakta säger hon, så en kaka då och då är ju ok för henne men inte för mig!

Linda K sa...

avundsjuk jag är så avundsjuk!

Malin sa...

Den boken var väldans bra enligt svärfar och han tycker det är så synd att det inte finns fler böcker skrivna av honom.
Själv läser jag just nu Denise Rudbergs "Jenny S".
Kram på dig - du är en gogumma du!

Cecilia sa...

Linda K: Jag förstår det ;)

Malin: Ja det är verkligen synd att det inte finns fler böcker av Stieg Larsson, för hans böcker är sååååå bra! Kram på dig också, och som vi har sagt innan vi får stödja/peppa varandra när vi behöver det :)

Anonym sa...

Så....hur gick det då, släckte du i tid ;)

Cecilia sa...

Mocca: Det gick faktiskt ok, ville ju vara utvilad till intervjuev dagen efter. Sedan blev det knappt något igår heller för då var jag helt mentalt utmattad och somnade tidigt, men nu... :)

Anonym sa...

WAIT A MINUTE!!
Intervju?!

Berätta!!
Hur gick det?

Cecilia sa...

Mocca: Ja, jag har varit på intervju på ett jobb jag VERKLIGEN vill ha. Jag tyckte att det gick mycket bra, så nu är det bara att vänta, de sa att det kunde ta tid... Håll tummarna :)

Anonym sa...

*HÅLLER TUMMARNA HÅRT SOM, ja du vet*

Cecilia sa...

Mocca: Tack, det behövs verkligen!