lördag, januari 06, 2007

Längtan...

Jag har så länge snackat om att jag har velat flytta tillbaka till Skåne, och nu när jag har gjort det sitter jag och längtar lite tillbaka till Uppsala... Det jag längtar mest till är såklart mina vänner. Men lite av längtan är till min lägenhet; det kommer bli bättre när jag flyttar till den nya lägenheten i Malmö men det är inte förrän i mars... Plus att mina vänner kommer jag att åka och besöka i början av februari. Så det är väl bara att hålla ut.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet hur du känner dig - tror jag. Själv har jag flyttat 15 ggr under mina 23 år och personligen så kan jag inte riktigt slå mig till ro någonstans :/

Cecilia sa...

Ja jag hade svårt att slå mig till ro i Uppsala, jag trodde alltid att jag skulle flytta därifrån snart. Men jag stannade ju där i över 11 år. Trodde att det skulle bli bättre när jag kom tillbaka till Skåne, det har jag ju alltid längtat till, men men...

Anonym sa...

Välkommen tillbaka till "rätt sida gränsen" ;)
Kramen

Cecilia sa...

Tackar, tackar! Jag är ju en skåning och stolt över det!

Anonym sa...

Det är lite jobbigt när man precis flyttat.. men det kommer säkert att kännas bättre när du fått bo in dig ordentligt!

Anonym sa...

När du får eget och börjar komma in i nya rutiner i nya hemstaden kommer det kännas bra, tror jag. Men Uppsala finns forever i våra hjarts, jag saknar henne också ibland.

Cecilia sa...

Den 15 mars så flyttar jag till den nya lägenheten i Malmö. Ett tag dit, men det är helt ok, sparar pengar så jag kan handla nya inredningsprylar. Längtar dock väldigt mycket! Kommer nog kännas mycket bättre då.