lördag, november 27, 2010

Kanske tillbaka...

Jag har antagligen haft det värsta året i mitt liv. Ja det är ju inte så att det egentligen lider någon större nöd på mig, jag har ju ett bra jobb och en bra lägenhet och så. Jag borde kanske skriva att jag aldrig har varit så olycklig som jag har varit detta året. 2010 har verkligen varit pest.
Jag orkar inte skriva varför, det känns privat. Jag orkar inte snacka om det och det är väl därför jag slutat blogga, inget är kul längre. Jag orkar dock inte vara deprimerad längre och måste hitta en väg ut, och det kanske funkar om jag börjar blogga igen, vem vet... Jag måste komma på en plan!

5 kommentarer:

yllet sa...

Hej! Åh vad trist. Men roligt att se ett livstecken från dig! Jag har saknat dig! kram.

Cecilia sa...

Yllet: Tack för att du har saknat mig, känns skönt :)

Frida sa...

Men sötnos! Jag har också saknat dig. Hoppas återkomsten till bloggen kan ge dig hjälp att peppa upp dig. Jag är här för dig i alla fall. kram.

Prralin sa...

Ah, she's back!

Låter som du haft ett riktigt kämpigt år. Det ligger nåt i det där uttrycket "en olycka kommer sällan ensam" - ungefär så skulle jag iaf vilja sammanfatta mitt år. Jag hoppas du hittar kraften att hålla näsan ovanför ytan, även om det känns mer eller mindre omöjligt ibland. Jag tycker iaf att det är kul att du är tillbaka i bloggosfären, hoppas det kan hjälpa dig lite på traven! Kram.

Cecilia sa...

Frida och Prralin: Tack, det känns skönt att vara tillbaka.