lördag, december 19, 2009

My baby has found a home :)

Såklart så knallade jag ner på stan i lördags och inhandlade min belöning :) Jag hittade precis den jag ville ha i krockomönster, så jag är lycklig :) Dock så var den några hundralappar dyrare än jag hade tänkt, men det är jag värd!!!!!!!!!

Vet dock inte riktigt vad nästa belöning ska vara; den som jag ska få när jag nått min målvikt. Innan hade jag tänkt mig en Bayswater; men efter att ha klämt lite på den så är jag inte 100 på att det är den jag vill ha... Den sitter inte perfekt på min axel, och det vill jag att den ska göra. Så en väska med lite större handtag, och kanske så behöver den inte vara riktigt så stor. Har ni några förslag? Känns ju lite att det ska vara en Mulberry för att matcha min nyckelring och plånbok :)

7 kommentarer:

Frida sa...

Hmm, jag har dålig koll på designerväskor. Men om du har nån affär med Mulberry i krokarna så kan du ju gå och prova och känna.

Cecilia sa...

Frida: Jo jag har klämt lite, men det är ju lite besvärligt att fråga om man kan få känna på alla väskor i och med att de står inlåsta. Skulle vilja ha förslag på vad jag ska gå och klämma på :)

hedgehog-sara sa...

Åh - finfin plånka!

Håller med om Bayswatern, och den är så tung tycker jag, är extremt nöjd med min LV Neverfull :)

Cecilia sa...

Hedgehog-Sara: Visst är den :)
Kanske ska jag titta på andra väskor än Mulberry, men är nog inte redo att ge upp på en ännu.

Anonym sa...

Hva med en Mulberry Messenger, f.eks Antony, Joel eller Seth? Men, det er kanskje ikke den typen du vil ha? Prøvde du forresten Bayswater kun i kroko eller i "vanlig" Darwin også? Synes kroko'en virker stivere, men er kanskje bare meg? Uansett håper jeg du finner en du blir fornøyd med :-)
/Merete

Linda K sa...

ljuvlig! en riktig liten godbit, den var du sannerligen värd :D

Cecilia sa...

Merete: Det är en vanlig i Darwin jag har klämt på, är inte sugen på en i kroko. Har även klämt på en Anthony; Joel och Seth får jag ta en titt på, tack för tipset.

Linda K: Ja den är verkligen fin; tack.