fredag, november 20, 2009

Veckans viktrapport!

Trots att helgen inte var bra, så blev det minus på vågen idag; den visade minus 0,8kg:) Det är ju inte ett fantastiskt resultat, men jag är nöjd! Nu är det endast 1,6kg kvar till en Mulberry plånbok samt vinst i vikttävlingen, detta dendast om inte K kommer med en jättespurt nu på slutet, vilket jag tvivlar på.

9 kommentarer:

Nenny sa...

Grattis! =)
Trevlig helg

Cecilia sa...

Nenny: Tack, ha en trevlig helg du också!

Anonym sa...

Hej,
Grattis till den stora viktnedgången!! Det är otroligt att du kan hålla sån här fart fast du redan gått ner så mycket, du är verkligen en inspirationskälla. Jag är i samma situation som du va för något halvår sedan - 25-30 kg borde bort! Nu tänkte jag ta tag i detta (igen) och har ju testat en del innan, typ VV så helt nybörjare är jag inte, men jag har aldrig lyckats med mer än 1 kg i veckan..Kan du berätta lite om din metod? Jag skulle behöva en rivstart!
Med din fart så når du säkert ditt mål om inte nästa vecka så veckan efter!

Ulrika

Thea sa...

Grattis till din viktminskning. Otroligt bra jobbat

Cecilia sa...

Ulrika: Tack! Jag kör lite blandade metoder. Jag har typ testat allt, och nu har jag samlat ihop det som funkade för mig. Jag utgår väl typ från VV tänket, dricker någon måltidsersättning ibland men främst funkar det för jag har bestämt mig.

Thea: Tackar!

hedgehog-sara sa...

fyfasen vad du är duktig alltså! Plånkan är nära :)

Cecilia sa...

Hedgehog-sara: Tack, du var ju också mycket duktig :)

hedgehog-sara sa...

Vi är bäst - du och jag :)

Cecilia sa...

Hedghog-Sara: Ja det är vi!