onsdag, oktober 14, 2009

Nu är jag på G!

Var igår på ytterligare ett Body Pump pass! Hemskt nog kände jag fortfarande av träningsvärken sen i lördags... Men det gick mycket bra, och var jättekul! Och det bästa är att idag har jag ingen träningsvärk, visst det kommer kanske lite imorgon men det kommer inte bli som förra gången. Dessutom känner jag mig redan mycket starkare :)

4 kommentarer:

Prralin sa...

Ang Photoshop. Det verkar finnas en del olika studiecirklar/kurser som behandlar Photoshop, men den som jag tror är mest intressant för mig (och inte allt för dyr) är en via Sensus: http://www.sensus.se/Om-Sensus/RegionerNew/SkaneBlekinge/Kontorsrot/Malmo/Kommunrot/Malmo/Fotobearbetning/

Jag har mailat kontaktpersonen för att höra om det går att få lite mer info om kursen, nivå etc.

Jag återkommer när jag vet mer! :)

Cornelia sa...

Ska du plugga Photoshop??? Det är en hel vetenskap kan jag säga, vi läser det i skolan nu och trots vissa förkunskaper är det galet svårt tycker jag. Men kul! Nåväl, måste bara säga att jag är så sjukt imponerad över hur bra det går för dig. Du är så jäkla duktig!!!
Kram och pepp

Prralin sa...

Lite mer kött på benen ang Photoshop-kursen, det är ju bara 3 tillfällen så jag ville veta lite mer om vad som ska tas upp:

"Vi kommer att använda Photoshop CS3. Tanken är att starta på en grundläggande nivå och sedan göra det succesivt lite svårare. Takten i detta beror på hur duktiga vi är. Det finns ingen kursplan för tillfället utan vår ledare Michel Thomas, som arbetar som fotograf, tar fram material."

Cecilia sa...

Prralin: Jag emailar dig!

Cornelia: Jag Photoshop kunskap skulle vara kul!