onsdag, september 30, 2009

Fortfarande varmt och skönt :)

Ännu en dag med strålande sol och 26 grader varmt. Extra skönt med tanke på att jag hörde att det hade varit typ 1 grad hemma i morse.
Har motstått kakor på både för- och eftermiddagskaffet, men jag åt en liten bit av efterrätten på lunchen. Den såg så god ut, och det var den också, att jag helt enkelt inte kunde motstå den.
Det är dock fortfarande ensamt, jag är inte alls på humör att vara ensam just nu, och detta gör ju allt lite tråkigare. Jag längtar faktiskt lite hem, trots kylan där hemma. Är jag en riktig tråkmåns, eller är jag bara trött på att resa med jobbet så mycket?...

4 kommentarer:

Prralin sa...

"Borta bra hemma bäst", så är det bara. Även om det är trevligt att få resa med jobbet och se nya platser, så är det lite trist att leva i kappsäcken och som du säger - att man oftast är ganska ensam. Men passa på att njut av solen och värmen, den kommer du sakna när du kommer hem till kalla och regniga Malmö. =P

Cecilia sa...

Prralin: Ja, jag njuter verkligen av värmen. Men som sagt så vill jag gärna åka hem så snart som möjligt... Och det är ju på fredag.

Carro sa...

Hej,

Jag tycker det är mycket inspirerande att läsa din blogg och se hur du arbetar flitigt för att nå dina mål.

Ville bara säga, angående eftrrätts smakningen, att du inte får glömma bort de långsiktiga målen för de kortsiktiga, för visst vill du ha ett liv där du kan njuta av en bit god efterrätt i ett soligt Cannes?

Njut av värmen, det är ruggigt här i Sverige.

Cecilia sa...

Carro: Ja du har rätt jag ska njuta lite när jag är här i Cannes! Min stora rädsla är att jag typ ska tröstäta för att jag känner mig ensam här, där av allt tjat.