fredag, juli 31, 2009

Veckans viktrapport

Kom hem en dag tidigare än jag trodde, så det blir viktrapport på fredag som vanligt. Jag hade gått ner 1kg sedan förra veckan, och det är jag överlycklig för så här i semestertider. Totalt har jag nu gått ner 18,7kg och det är ju ingen skam med det ;) Till mitt nyckelringsmål har jag exakt 5,5kg kvar, och jag jobbar hårt på det!

Update: Förresten så försökte jag inte mörka min viktuppgång på 0,1kg förra veckan, hade helt enkelt inte tid att blogga om den. Men det känns ju ok nu med tanke på veckans resultat :)

Update II: Vänta nu skrev jag faktiskt fel mål. Visst är det ett mål om 4,0kg men det verkliga målet är om 5,5kg, så det är det som gäller för nyckelringen!

12 kommentarer:

Cornelia sa...

Du är så jäkla duktig! En förebild!

Cecilia sa...

Cornelia: Tack! Men om jag är en förebild vet jag inte, det går ju lite upp och ned för mig...

Merete sa...

Synes absolutt du er et forbilde når du klarer å ta tak og gå videre ned selv om vekta skulle stoppe opp eller gå litt opp innimellom. Er jo da det kan være vanskelig å holde fokus!

Cecilia sa...

Merete: Nja jag vet inte. Visst tycker jag att jag har varit duktig, men låt oss vänta ett år och se om jag fortfarande håller vikten, då är jag en förebild :)

Merete sa...

Jo, det kan du jo si, er enig i at det å holde vekta over tid er den _virkelig_ store utfordringen, men det skal mye til å klare å gå ned de kiloene en vil også! :)

Cecilia sa...

Merete: Jag man måste verkligen bestämma sig! Hoppas motivationen håller i.

Merete sa...

Du er jo så godt i gang så det er vel gode muligheter!

Har faktisk selv gått ned 32 kg (riktignok over 3 år) gjennom omlegging av kosthold samt trening, så min utfordring nå er å bli her jeg er nå og ikke gå opp. Men siden nedgangen har kommet i to omganger velger jeg å tro at det skal gå bra... huff, låter som verste selvskrytet dette, men er faktisk også veldig fornøyd med å ha klart det jeg har ønsket i flere år!:-) Ønsker deg uansett all mulig lykke til videre!

Cecilia sa...

Merete: Det är ju inte alls skryt, det är ju fakta. Du är verkligen en förbild :) Jag har ungefär lika mycket att gå ner som du. Tror det är ca 15kg till, får se vad jag ska ha som slutmål, ska ju vara något jag realistiskt kan hålla. Just nu känns det i alla fall inte så svårt och det är ju bra!

Merete sa...

Oi, takk!:) Tenker ikke på meg selv som det, men... Supert at du har en god flow nå, håper det fortsetter sånn videre! Masse lykke til!:)

Cecilia sa...

Merete: Tack! Jag behöver all pepp jag kan få :)

yllet sa...

Du är sjukt duktig!! Jag blir alltid inspirerad, men tydligen inte nog för att tag i eländet! Men vet du, nu är det ett måste. Jag filar på det.
KRAM!!

Cecilia sa...

Yllet: Tackar! När du känner dig redo så tar du tag i det.