tisdag, juli 21, 2009

Belönningen, var blev den av...?

Efter Josef Frank belöningen så hade jag lite problem att bestämma vad min nästa belöning skulle vara. Till sist kom jag ju fram till bersåkopparna, men de inskaffade jag inte. Fast jag nådde målet och gick förbi så tyckte inte jag att jag var värd det, vet inte varför. Kan bero på att jag inte är på toppen humör... Nu känns det i alla fall som det inte blir några koppar. En belöning som består är i alla fall Bayswaterväskan jag ska köpa när jag har nått mitt slutmål. Detta är dock långt borta... Jag behöver något att belöna mig med om 5,4kg, när jag når mitt nästa mål. Tänker så det knakar, men kan inte komma på något bra ännu.

5 kommentarer:

Annie - PD sa...

Bersåkopparna är så fina!
En annan sak som alltid förgyller hemma är en fin bordslampa. Eller fina kuddar... Eller en upplevelse på spa... Hoppas att du kommer på något :)

Merete sa...

Kanskje noe som ville passe som tilbehør til Bayswaterveska du skal kjøpe? F.eks en nøkkelring, lommebok eller sminkeveske i samme stil? Nå vet jeg jo ikke hvilket prisnivå du har tenkt da, men...
Håper du kommer på noe ja, du for belønning fortjener du:-)

Cecilia sa...

Annie-PD: Ja bersåkopparna är så fina, men det är väl det att jag redan har så många serviser. Så jag får tänka lite på det...

Merete: Vilket bra förslag! Första belöning Mulberry nyckelring!

Merete sa...

Så gøy at du likte forslaget mitt! Kom på det da jeg tenkte på hva jeg kunne tenke å gi meg selv i belønning :D Lykke til videre, er imponert over hvor mye du har gått ned!

Cecilia sa...

Merete:Ja tack igen, ett mycket bra förslag!