fredag, mars 06, 2009

Sugen på väska...

Träffade en kompis som hade en ny Marc Jacobs väska och jag blev så sugen på att skämma bort mig med en dyr väska! Men jag ska ju köpa en ny dator nu, och jag använder Mac som inte är billiga, så egentligen har jag inte råd... Jag borde nöja mig med en Josef Frank väska, men jag är sugen; gör det mig till en dålig människa...

6 kommentarer:

Frida sa...

Det är klart att du inte är en dålig människa! Jag är sugen på dyra saker hela tiden. Bara man inte börjar ta sms-lån eller sånt skit för att köpa grejerna så är det väl ok. Och drömma får man göra hur mycket som helst!

Cecilia sa...

Frida: Nä att köpa grejer på kredit eller SMS-lån är inget jag skulle få för mig. Men jag jobbar bara med killar och de tycker att jag är helt knäpp som vill ha sådana här saker...

Merete sa...

Ja, skulle en bli et dårlig menneske av å ønske seg dyre saker så skulle jeg virkelig være urdårlig (for det blir nemlig ikke alltid bare med ønskene, hø hø) ;-) Grattis med ny mac forresten + minus på vekta! Hvis du har mulighet kan du jo begynne å spare til en Marc, hvis du ønsker deg den sterkt framfor Josef ville jeg absolutt gjort det! God helg og god påske!

Cecilia sa...

Merete: Nej jag är nog ingen dålig människa. Tror inte att det blir en Marc över en Josef, däremot kanske det bli både och. :)

Merete sa...

Ja,begge deler er selvfølgelig det aller beste :-)

Cecilia sa...

Merete: Jag för alla utom min börs... ;)