onsdag, september 17, 2008

Komplimang eller förolämpning?

Hade denna blus på mig idag (ja en av sakerna som shoppats nyligen...). En kille på jobbet så att blusen var jättefin och att jag såg bra ut i den, den matchade mina ögon. Mmmmm, jag gillar komplimanger! Men sedan sa han: "Den stillen passar dig, den borde du verkligen ha oftare". Hmmmm, menar han att det som jag brukar ha på mig, min stil, inte är snygg? Jag har ju inte så många broderade blusar. Inte för att jag överhuvudtaget skulle fundera på att byta stil, men ändå. Kunde han inte nöjt sig med komplimangen så jag bara kunde bli glad?

7 kommentarer:

Linda K sa...

killar har inte alltid koll på vad dom säger, han menade nog bara at vara snäll och att du var jättefin :D

Filifjonkan sa...

Jag tror på enbart komplimang! Säger som Linda: killar har inte alltid koll på vad de säger.

Kul att se dig skriva igen förresten... själv hoppar jag runt bland bloggar och har hamnat på en ny... igen ;-) Mer anonym nu känns det som... orkar inte att folk jag känner läser vad jag skriver. Men dig gillar jag ju *ler*

Kram på dig!
/gissa vem..

Nenny sa...

Det där vände du kanske lite på. Han menade ju bara väl. Analysera inte sönder allt folk säger. Han gillade blusen. Han tyckte du såg snygg ut i den. Allt det är positivt!

Se nu till att inte stressa mer. Ta det lugn och vila. Ditt liv är myyyyyycket viktigare än nån jobb! Du ska må bra. Punkt.

Kram

Annie - PD sa...

Han menade garanterat bara väl :) Blusen var toppenfin dessutom! kram på dig!

AnnicaB sa...

Skall absolut tolkas enbart som en komplimang!

Désirée sa...

Tänk inte så mycket på det. Ta åt dig den fina komplimangen.

Cecilia sa...

Alla: Okej det var en komplimang då. :)