måndag, februari 11, 2008

You evil man!!!!!

Min underbare snälle rumskamrat kom i morse, log och satte ner en stor skål godis mellan våra skrivbord och sa: "Här är godis från i helgen till oss". Okej han kanske menade väl men det räknas inte. Höll mig några timmar men efter lunch trillade jag dit, jag säger bara YOU EVIL MAN!!!!!

Saken är ju den att jag ska inte, okej i alla fall borde jag inte äta onyttiga saker. Men motivationen är på dessvärre noll (om inte på minus) och jag vill hela tiden äta godis och andra onyttigheter...

4 kommentarer:

Cornelia sa...

Nähä du, nu tror jag inte på dig... Jag trot inte att du egentligen VILL äta godiset och du känner efter ända in i själen... :-) Men jag förstår att du gjorde det... Jag hade också gääärna gjort det.
Kram och en massa pepp till dig
Cornelia

Cecilia sa...

Cornelia: Ja du har nog rätt, egentligen så vill jag inte men helst skulle jag bara vilja att det kvittade om du förstår vad jag menar. Men tack behöver all pepp jag kan få just nu.

Lena sa...

Brukar läsa din blogg då och då. Är med i viktväktarna sedan 1 månad och varit duktig sedan dess tills igår då det blev en stor flottig pizza... Bara så du vet alltså, du är inte ensam om att falla för frestelsen ibland.

Cecilia sa...

Lena: Det känns skönt att veta, ska dock försöka bli "duktig" nu.