fredag, februari 22, 2008

Okej... Vågen visade...

Med tunga steg gick jag in på toaletten imorse tog av mig nattlinnet (det kan ju väga några hg) suckade djupt och steg upp på vågen. Den visade plus 2,1 kg... Ja det var ju väntat, men det känns ju inte som jag har fått en superstart på 2008. Och det känns ju lite tragiskt att den totala viktnedgången nu endast är 16,3 kg... Ja ja jag har ju tagit nya tag, synd bara att jag inte är sådär jättejättemotiverad som brukar vara så bra att vara när man börjar om på nytt. Men det ska inte hindra mig, jag vet ju vad jag vill uppnå!

10 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Kämpa på, det går!!! Kramar!

yllet sa...

Jobbigt men bra att du tar tag i vägningen! Det är ju så lätt att bara låta det bero.. Men du fixar detta för som du själv skriver, du vet ju vad du vill uppnå.
Stora peppkramar!

Frida sa...

Tänk på hur kul det är att träna! Och att du har gjort det förut, med bra resultat. Jag hejjar på dig!

Linda K sa...

klart det måste få gå åt andra hållet ibland också. du är skitduktig som kämpar, heja!

En Annan Sida Av Anna sa...

Men du, tänk så fantastiskt MINUS 16,3 kg är! Det andra kommer sen. Glöm inte vara nöjd över det som faktiskt redan är presterat!
Kram o pepp

Stina sa...

Kämpa på!
Men tänk, många klarar inte av att gå ner 16,3kg ;). Det är ju skitbra!

Mie, Absolut Guldkant sa...

Dippar hör till när man kämpar för ngt annars vore du inte mänsklig.. Du är jätteduktig o du fixar det här! *skickar ett fång stärkande kramar*

Ett lättare liv! sa...

Hejsan!
16 kilo är otroligt bra gjort, imponerad!! Här är en annan som inte ens får tummen ur röver... *suck*
Snart är du uppe på banan igen, kram Karin

Annie sa...

Men... du kan ju inte säga "bara" om drygt 16 kg! Det är ju jättebra gjort! Ta nya tag nu bara och sparka inte dig själv för att du föll av vägen ett litet tag! Det gjorde jag också, och jag han ju knappt bli av med något kilo innan! På't igen bara!

Cecilia sa...

Alla: Tack, det är så skönt med ert stöd. Visst det är en del med 16 kg, men med tanke att det i höstas någon gång var 21 kg jag hade gått ner så känns det lite surt...