torsdag, februari 28, 2008

Blandat bra/dåligt...

Har sedan i fredags varit ute och sprunigt, gått på ett body pump pass och ett spinning pass. Prövade att springa i Bokskogen utanför Malmö, det var väldigt fint men gud vad kupperat det var jag höll på att dö... Dessa sakerna låter ju bra (förrutom att jag höll på att dö alltså)! Dessvärre så har jag nu i tre dagar i rad (på kursen) ätit en kaka till eftermiddagskaffet... Jag har sådan svag karraktär... Och ikväll är det öl på krogen med grabbsen från jobbet... Så frågan är hur det kommer att gå på fredag?...

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Hallå där, så länge sedan jag hade tid att surfa runt hos bloggkompisarna... Här måste peppas lite. Va kul med din befordran, har jag frågat var du jobbar? Det känns som jag har det men jag minns inte. Stort grattis i alla fall.
Men du bokskogen utanför Malmö säger du... Var e det, dit vill jag och motionera...
Stor kram
Cornelia

Malin sa...

Gumman!
Hur står det till?
Grymt snygg bil du köpt - snacka om att ni passar ihop du och din bil!
Och du är ju så fantastiskt duktig med motionen - geeee mig :D
Jag har kommit så långt som att jag ska börja på gym...yes I am.
Och jag måste ta tag i allt det här dallret nu...sucka!
Kram på dig

Cecilia sa...

Cornelia: Tack jag behöver verkligen pepping. Jag jobbar på Ericsson i Lund, och ja du har frågat innan. ;) Bokskogen med löparslingorna ligget i Torup en liten bit från Bara.
Kram kram!

Malin: Jag och min bil trivs mycket bra ihop. :) Jag har kommit igång med motionen ordentligt och tycker att det är mycket kul. Gym är kul så det är bara att börja.
Kram på dig!