lördag, juni 02, 2007

En fotbollsmatch att minnas!

Ja detta var verkligen en match som man kommer minnas. Sverige var fantastiskt i 25 minuter, wow Elmander han är inne i ett sådant flyt och Chipen var så bra! Sen gjorde Danmark en otrolig comeback. Och så hände något, som ingen först såg men som sedan ledde till dansk utvisning och svensk straff. Innan straffen hann sättas inträffade det osannolika att en supporter kom in och slog på dommaren, detta får bara inte hända. Danmark straffades då med att få sina tre mål bortagna vilket ledde till vinst för Sverige med 3-0. Tråkigt sett att vinna en match, men Sverige får sina 3 poäng som de antagligen ändå hade fått efter att ha satt straffen när det var en minut kvar. Det enda som kanske är bra med detta slutet är väl att nu kanske Elmander inte blir avstängd i matchen på onsdag!
Jag såg matchen i ett fullpackat Folkets Park, och det var kul. Hade dock varit roligare att se matchen på plats.

Update: Antagligen kommer Elmanders varning stå kvar, vilket innebär att han inte får spela på onsdag... Alltså kom absolut inget alls bra ur denna skandal match (ja okej antagligen 3 poäng till Sverige och det är ju bra)!

2 kommentarer:

Laila och Johan sa...

Faktiskt såg även jag de sista minutrarna och förundrades över människors dumhet... alltså den lille dansken som lappade till dommaren.

Cecilia sa...

Loppanlej: Ja där ser man att denna matchen drog till sig även icke fotbollsälskare. Och jag håller helt med dig, hur dumma får människor egentligen vara. Han hade tydligen druckit 15-20 öl, då hade jag varit död...