tisdag, maj 01, 2007

Kompensationspromenad!

Efter gårdagens onyttiga händelse så blev det en två timmars kompensationspromenad vid stranden i Ystad. Det var inte strålande väder men det var friskt och skönt med havsluften. Jag älskar havet, och drömmer om ett söt lite hus vid en sandstrand gärna vid Skånska sydkusten (ja vet keep on dreaming)... I alla fall så hjälpte promenaden lite för att dämpa den värsta ångesten från igår.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst är det underbart med Powerwalk!! fast jag springer ju gärna, nu när jag e frisk! men powerwalk hjälper gött till med vikten! de e skönt!! fin blogg förresten!!

Cecilia sa...

Emelie: Tack! Jag springer också, men det blir ju typ 2 ggr i vecka så de andra dagarna kan jag ju powerwalka! Känner mig lite duktigare när jag sprungit, men jag tror att det är allt promenerande som hjälpt till med viktnedgången :)

Anonym sa...

Jag vill också bo vid havet! Inte så sugen på att ha en stuga vid havet, men att bo som du gör, så man kan ta sig ner t havet och gå på stranden.

Cecilia sa...

Mocca: Jag vill ha en sommarstuga i Ystadsandskog och en underbart lyxig lägenhet i Malmö. Inget ont om min lägenhet men det är min dröm så då får man ju ta i :)

Anonym sa...

Hej! Vad skönt med en långpromenad vid havet!! Jag är sugen på att par hyfsade joggingskor men jag skulle känna mig.. Fånig tror jag om jag stack ut för att lubba..

Har du sett senaste Heroes?? Jag har precis kollat. En vecka till nästa nu. Jag är dålig på att följa serier!
Kram på dig!!
/Yllet.

Cecilia sa...

Yllet: Att småjogga är mycket skönt, man känner sig så dukitig, och vem skulle du känna dig fånig för?
Har precis sett det senaste Heroes också, gillade bättre när jag kunde se dem efter varandra vill inte vänta. Kram på dig också!