torsdag, februari 15, 2007

Väntan är över...

Ja nu är väntan över; jag fick tyvärr inte jobbet... Det känns tråkigt, skulle ha viljat ha det jobbet. Undra vad som gjorde den andra kandidaten bättre?...

8 kommentarer:

Mocca sa...

Neeeeeeeeeeeej -vad tråkigt ;(
Men det är deras förlust!
Det är bara att "bryta ihop och komma igen"

*kramar om*

Linda K sa...

trist, men du hittar nåt annat! jag har varit med några gånger när det ska nyanställas, och ofta är det jättesvårt att välja bland de sista som är kvar. tror inte du är sämre, ibland blir det vara så.

Ninni sa...

Nej, vad tråkigt! Usch, hoppas du inte låter det sänka dig, du hittar något annat inom kort. Vill du veta vad du föll på eller vad den andra kandidaten hade som du saknade, så slå dem en signal och fråga!

Yllet. sa...

Hej!
Vad tråkigt! Men du kommer hitta något annat! Men det är ett tugnt besked att få. :(
Kram!!/Yllet.

katharina sa...

Vad synd!

Cecilia sa...

Ja det är tråkigt att få detta besked, men jag är inte helt förkrossad det var inte absoluta drömjobbet... Men skulle ju vilja ha det ändå!

Sara sa...

Du kan ju alltid ringa och fråga varför! Känns kanske lite jobbigt, men det kan ju vara skönt att få veta, så slipper man fantisera ihop något själv.. Och det kan ju vara bra till nästa gång du söker jobb! Och om du visar intresse kommer de ju att ha dig i åtanke om det skulle dyka upp något annat jobb där.

Cecilia sa...

Jag har hört av mig till dem, men fick inte så givande svar. Typ den andre kandidaten passade bättre med mer erfaranhet än mig. Så det är väl ok.