måndag, februari 12, 2007

Helg rapport!

Har nu kommit hem efter en jättekul helg i Uppsala/Stockholm! I fredags så var det disputationsfest, och jag var klädd i svart 20-tals klänning från Gina tricot (som jag gillar starkt), se bilden längst till vänster. Jag la även upp ett foto från ett bröllop i augusti (+13,4 kg) för att jämföra. Det kan ju vara bra att få en liten sporre just nu. Speciellt när den jätteroliga helgen nog har varit förödande för Vikt Väktar besöket ikväll...

9 kommentarer:

Sara sa...

Vilken brutta! Vad duktig du är. Jag tror stenhårt på att belöna sig med roliga utsvävningar för att behålla motivationen.

Cecilia sa...

Ja det tror jag också! Min plan är att jag får "fuska" bara jag har planerat det innan. Och det hade jag ju med denna helgen! Fast jag vill ju såklart gå ner ändå...

Mocca sa...

Vad fin du var på festen!
Och vilken skillnad det är från augusti! Du var jättefin då också, men på det vänstra kortet glittrar du mer :)

Hoppas du förstår mig rätt nu, det är svårt att formulera sig ibland, så att du tolkar det du läser -så som jag menade det när jag skrev!

Cecilia sa...

Tack!!! Och jag förstår precis vad du menar. Jag kände mig fin i augusti också, men nu känner jag mig bättre! Vet att de flesta förre bilderna brukar vara jättefula, men det vill inte jag ha, jag vill ha festbilder!

Linda K sa...

snyggo! du ser kalasfin ut i den lilla svarta :)

Hanna sa...

Va snygg du e vännen =)

Kram hanna

Cecilia sa...

Tack Linda K och Hanna :) Blir väldigt glad!

AnnicaB sa...

Va duktig du är som gått ner så mycket sedan i somras. Verkligen imponerande!

Cecilia sa...

Tack! Jag känner mig faktiskt lite duktig själv...;D