torsdag, november 23, 2006

Återbesök hos VV!

Torsdag igen och dags att gå till Vikt Väktarna, och även denna vecka hade det gått BRA! Jag är så nöjd denna veckan hade jag gått ner 1,4 kg. Nu är jag i alla fall värd mina tre stjärnor som jag fick för tidigt förra veckan.





Detta innebär nu att min totala viktminskning är 10,3 kg, på nio veckor!
Så nu har jag 2,0 kg kvar till mitt "julmål", och det ska jag ju klara med tanke på att jag har fyra veckor på mig. Så det är bara att kämpa på!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du är SÅ DUKTIG!!

Cecilia sa...

Tack! Känner mig faktiskt duktig.

Linda K sa...

men HEJA! u go girl! :D

Cecilia sa...

Tackar tackar, jag kämpar på så gott jag kan.

Anonym sa...

Ah, vad skönt att höra någon annan som haft samma problem som jag! Och grattis till minskningen! Vad skönt att ha kommit igång, så att säga... Jag önskar jag satt i samma båt, men VV är inget alternativ för mig då jag har fullt upp jämnt. Tror hellre på viktklubben i så fall, men inte än... Jag har varit med där en gång redan och klarade inte gränserna vilket resulterade i en smärre depression och självförtroende helt nertrampat. Så jag måste känna att jag har kontroll över mig själv innan jag kan sätta några högre krav. Känns det som... Men jag tänker INTE ge mig förrän jag har lyckats! Nästa jul ska jag vara normalviktig! ;) (Vet inte riktigt om jag vågar lita på mitt senaste löfte, men det skulle vara underbart om jag lyckas!!!)

Ha det gott!
/Köttbullen

Cecilia sa...

Ja det är alltid skönt att höra att man inte är ensam. Lycka till!