onsdag, juli 26, 2006

Prenumerationssammlare...

Jag prenummererar just nu på så många tidningar att jag inte hinner läsa dem klart innan mya kommer. Jag har Laga lätt, Topphälsa, Amelia och DV. De är alla bra, men det är inte kul att känna sig stressad att läsa dem. Så nu har jag sagt upp alla prenummerationerna och ska köpa lösnummer och se om jag saknar dem, då får jag ju börja igen.













3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet inte om Damernas Värld och Amelia är tänkt att innehålla aktualiteter, men de tidningar vi prenumerar på har jag inget problem med att låta tidningar ligga ett tag - serietidningar liksom Råd och Rön eller Allt om Mat läser jag med lika stor behållning ett par månader efteråt som direkt.

Däremot brukar det kännas som små presenter när tidningarna kommer i postlådan. Om känslan inte är den utan istället stress så låter det definitivt vettigt med en paus.

Cecilia sa...

Jag håller med att det är kul när de dyker upp i brevlådan. Men jag har haft det väldigt stressigt på sistone så jag har inte hunnit njuta av dem och just nu befinner jag mig inte hemma så mycket. Så jag tar en liten paus och ser vilka tidningar jag samknar. Det ligger några gamla nummer där hemma och väntar på mig redan...

Anonym sa...

Damernas värld gillar jag mycket men tyvärr tycker jag att det är lite krångligt att prenumerera på den eftersom man måste betala in en summa efter varje nummer/tillvidareprenumeration istället för att betala en klumpsumma på en gång. Amelia står det mycket att läsa i. Jag prenumererar på Elle och cosmopolitan för tillfället.