måndag, mars 31, 2008

Nytt sällskap!

Mitt lilla bär har länge kännt sig så ensam, ni vet som undulater så lever bär mycket bättre i sällskap! :) Men i fredags så anlände (till min enorma förtjusning) sällskap! :D Låt mig presentera Elgin!


fredag, mars 28, 2008

Ständigt dilemma...

Jag har länge tänkt (och försökt) att skaffa ett bra puder att ha som finish efter foundation och conceler, men har än sålänge inte lyckats med att inskaffa en. Hur svårt kan det vara tänker ni nog, mitt svar är mycket svårt!
Jag har inhandlat ja säkert över fem olika puder och de visar sig alltid vara för mörka. Jag vill ju helst inte se ut som jag använt indianpuder... Förbannelsen över att ha så ljus hy, som om det inte var tråkigt nog att man blir röd som en gris på sommaren. Så dessa puderdosorna får gå direkt till min kära mor som har mörkare hy än jag.
Men i alla fall så var jag redo för ett nytt försök igår. Jag gick glad in på Åhlens och gick direkt fram till expediten och frågade om hon kunde hjälpa mig, då kunde det ju inte gå fel...
Lycklig tog jag fram mitt puder i morse när jag skulle, som vanligt enormt trött, lägga på den vanliga morronmaken. Vad tror ni jag då upptäckte?... Jo INDIANPUDER, så ytterligare en puderdosa till min mor.
Ska det verkligen vara så här svårt???????

torsdag, mars 20, 2008

I'm a book nerd! :)

Ojoj jag är t.o.m mer boknörd än Linda K (mäktigt stolt måste jag erkänna att jag är :) )!

fredag, mars 14, 2008

Kort & Blond

Efter att länge gått och kännt mig grå och trist i mitt halvmörka/halvljusa hår, så har jag nu äntligen fått tummarna loss och knallat till frissan! Det blev MÅNGA ljusa slingor och det klipptes av minst tre centimeter. Jag känner mig mycket nöjd och väldigt vårig! Så vår kom nu bara jag är redo!


Förresten så är våren nog på gång, påskliljorna håller på att slå ut i hela Malmö. Men vad sägs om lite sol och inte mer regn...

F*n, f*n!!!!!!!!!!!!

Kommer ut till bilen arla morgon och vad ser jag då... Jo en parkeringsböteslapp, hur kunde detta hända jag hade ju lagt på rätt pengar och allt. Kollar på lappen och ser att det står städ. Men det är ju städdagen idag mellan 18 och 22 det ser jag ju på skylten på andra sidan, och detta har jag ju varit uppmärksam på. Så upptäcker ni nu var jag felade?... Jo jag hade ju helt rätt att det är städdag idag på ANDRA sidan. När jag kollade upp lite extra så upptäckte jag ju att på den sidan jag stod hade det varit städag igår kväll, f*n. :( Tänk så mycket roligt jag hade kunnat haft för de 500kr som jag måste böta för min dumhet.

söndag, mars 09, 2008

Sorg...

Har precis tittat på det sista avsnittet i säsong 4 av Stargate Atlanitis. Vilket innebär att jag måste vänta enda till sommaren för att få se nästa avsnitt, hur ska jag klara av det. ;) Det slutade ju så spännande.

Och ja jag vet det är en TV-serie för nördar, men i så fall så erkänner jag gladligen att jag är en nörd! Jag menar jag har ju doktorerat i fysik... :)
Någon som har tips på någon annan bra TV-serie jag kan fördriva tiden med tills sommaren?

P.S Trots jag är lite av en nörd så är ju Sex and the City fortfarande den bästa serien ever. Längtar såååå till midsommardagen!

lördag, mars 08, 2008

Dålig period!

Är i en allmänt dålig period nu. Är ständigt trött, snark. Det är extremt mycket att göra på jobbet, och jag har inte fått grepp om vilka mina ny arbetsuppgifter är (vilket innebär att jag jobbar dubbelt så mycket som jag borde :( ). Inget är kul just nu... Men det är väl bara att låta tiden gå, för dessa perioder brukar ju gå över. Har i alla fall shoppat lite idag och det är ju kul! Det blev två toppar och en klänning från Benetton samt en klänning från HM. Jag handlade även flera stycken lite roligare strumpbyxor, som kan piffa upp de klänningar och kjolar jag redan äger.